Ebben a menüpontban az aktuális évi események, erdemények tekinthetõk meg. Ha korábbi eseményekre vagy kiváncsi, keresd az archívum menüpontban.

Változás a versenyszabályzatban!

 

VERSENYKIÍRÁS KIEGÉSZÍTÉS A DOROG VÁROSI TEKEBAJNOKSÁG 2008 ÉVES ÕSZI SZEZONJÁTÓL

Évek óta tartó kérésnek engedve a városi tömegsport versenybírósága engedélyezi, hogy az NB III-as es NB II-es csapatok versenyzõi kivételes esetekben szerepelhessenek a tömegsport csapatokban a városi bajnokság mérkõzésein.

KITÉTELEK:
1. A tömegsport csapatok szükség esetén (betegség, munkahelyi elfoglaltság) ha nem tudnak kiállni szerepeltethetnek NB-s dobót a kisorsolt bajnoki mérkõzésen, fél szezonig azonban az NB-s dobó csak egy csapatban szerepelhet.
2. A szükség esete azt jelenti, hogy az NB-s játékos nem szerepelhet heti rendszerességgel a csapatokban, egy fél szezonban 3-szor vehetik igénybe a tömegsport csapatok ezt a segitséget.
Merkõzesenként csak 1 fõ NB--s dobó szerepelhet a tömegsport csapatokban.
4. A versenybiróság a jegyzõkönyvek alapján ellenõrizheti a kitételek betartását.
5. Amelyik csapat vét a kitételek betartása ellen annak a mérkõzésnek az eredményét 6.0 arányban az ellenfélnek igazolja a versenybíróság.
6. A Dorog és környéke NB III-as es NB II-es csapatok segitségére vannak a tömegsportban olyan játékosok akik MATESZ igazolással rendelkeznek. Szükség esetén õk segítenek az NB--s csapatoknak, de õk maradnak a tömegsport csapatok tagjai, mert rendszerességgel nincs szükség rájuk az NB-s csapatoknak. Azért, hogy egyszer vagy kétszer dobnak az NB-s csapatban azért nem sújtjuk a tömegsport csapatot azzal, hogy tovább nem dobhat a saját töbmegsport csapatában. Ez az oda-vissza segitség az NB-s és tömegsport csapatok kapcsolatában csak hasznára válik mindkét fél részére.

Dorog, 2008. augusztus 6.

                                                                                  Versenybíróság